zaterdag 25 mei 2013

Owl

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn zus een workshop met uilen "By Moonlight"
Na eerst uitvoerig uitleg gekregen te hebben over het hoe wat met uilen mochten we buiten een aantal verschillende uilen op de arm houden,gelukkig wel met zo'n grote handschoen aan.
Wat een bijzondere dieren zeg.
Deze die ik hier op de foto heb lijkt op Furby,maar het is verreweg een knuffeldier al zien ze er wel zo uit.
Echt enorm en met z'n 2 kilo niet echt zwaar ,maar toch word je het na een tijdje zwaar op je arm.De basis is ecru cardstock die ik bewerkt heb met gesso en verschillende kleuren distressinkt.
Daarna wat waterdruppels er op gespetterd en gedoogt met de heattool.
De randjes heb ik eerst en beetje nat gemaakt en daarna wat geruld en ook bewerkt met inkt.


Op 2 hoeken van de foto's een groepje bloemen geplakt.


Een tekstje en een randje zijn met rub-ons gemaakt,lang geleden dat ik die gebruikt hebt,maar geeft toch een leuk effect.
Zo wie zo lang geleden dat ik een LO gemaakt heb,ik hoop dat ik nu de smaak weer en beetje te pakken heb.
Bedankt voor het kijken.
Groetjes Anita

4 opmerkingen:

Scraplijn zei

Nou anita, ik sta helemaal vrsteld!!!! Wat een prachtige lay out en dat terwijl je mojo zo dip verstopt zat. Echt geweldig mooi zoals je het cardstock hebt bewerkt, designpapier is helemaal niet nodig dus!!!! Gave fotoƩ en mooie bloemenpartijen en leuk!!! die uiltjes erbij. Je bent het in al die tijd echt niet verleerd en hopelijk heb je nu weer zin om te scrappen!Fijn weekend.

Jolanda Goes zei

Supergoed gelukt zeg! Leuke technieken heb je gebruikt en mooie foto's! De scharniertjes vind ik ook zo gaaf toegepast , dienen ze ook echt als scharniertje of puur voor de sier.

CEE zei

Heerlijk om zo te kunnen kliederen en dan zo'n mooi resultaat.
Prachtige LO, mooie foto's.
Groetjes,
Carla

Kitty zei

Wow, die is goed gelukt zeg! Wat een prachtige layout/achtergrond, helemaal passend bij de foto's. Machtig beest zeg, die uil! Hoop dat je de smaak nu weer echt te pakken hebt!